Tus mascotas ya lo huelen....

jueves, 15 de mayo de 2014

¿Ropa para el mejor amigo del hombre?

Estrenamos blog con esta entrada donde os hablaremos sobre las personas que visten o abrigan a sus perros. Hay mucha gente que les pone ropa simplemente porqué les gusta estéticamente pero... ¿realmente es necesaria?

La verdad es que aquí se abre un gran debate entre personas que lo defienden, otras que les parece una verdadera  tontería u otras que piensan que sólo es una estratégica de marketing de las tiendas de mascotas, pues encontramos mucha oferta en el mercado. Hay ropita para perros desde los más pequeños a los de tamaño XL, con distintos tipos de tela, impermeables, abrigos, jerséis, camisetas e incluso zapatitos para que las almohadillas de sus pies no sufran.










Si eres de las personas que les gusta el mundo de la moda canina seguramente ya tendrás en casa alguno de éstas prendas, realmente hay perritos que parecen todos unos fashion victims, pero hay que tener en cuenta siempre que el perro este a gusto, que las prendas no sean agobiantes ni para él ni para ti a la hora de ponérsela. Tiene que ser lo más cómoda posible para los dos.



La verdad es que si que hay perros que en invierno al exterior con bajas temperaturas, sienten el frío y tiemblan, sobretodo los perritos de razas más pequeñas. Esto en la naturaleza no debería pasar, porque estos animales ya tienen sus mecanismos de defensa como el pelo o la grasa. Lo que ocurre es que muchas personas han acostumbrado a sus animales a estar dentro de casa con la calefacción a una temperatura agradable y como es lógico el perro lo nota y si nunca está al exterior, al salir, pasa frío y más si son animales de pelo corto. En estos casos nosotros recomendamos que se tenga en cuenta la posibilidad de comprar un "abrigo" para el animal. Existen abrigos de tela impermeable muy recomendados para los días de lluvia y para protegerse de la humedad. Porqué si que es cierto que si su pelo se queda húmedo puede desencadenar a una enfermedad, a demás de quedarse sucio y favorecer el mal olor. También es importante que la tela de ésta ropa, no le provoque alergias ni reacciones a nuestra mascota, porqué un material malo, puede causar problemas en la piel y a veces irreversibles.

¿Que opináis vosotros de este tema?











 Roba per al millor amic de l'home ?

Estrenem blog amb aquesta entrada on us parlarem sobre les persones que vesteixen o abriguen als seus gossos . Hi ha molta gent que els posa roba simplement perquè els agrada estèticament però ... realment és necessària?
La veritat és que aquí s'obre un gran debat entre persones que ho defensen , altres que els sembla una veritable ximpleria o altres que pensen que només és una estratègica de màrqueting de les botigues de mascotes , ja que trobem molta oferta en el mercat . Hi ha robeta per a gossos des dels més petits als de mida XL , amb diferents tipus de teixits, impermeables , abrics , jerseis , samarretes i fins i tot sabatetes perquè els coixinets dels seus peus no pateixin .
Si ets de les persones que els agrada el món de la moda canina segurament ja tindràs a casa algun d'aquestes peces , realment hi ha gossets que semblen tots uns fashion victims , però cal tenir en compte sempre que el gos ha d'estar a gust , que les peces no siguin aclaparadores ni per a ell ni per a tu a l'hora de posar-se'les . Ha de ser el més còmoda possible per als dos .

La veritat és que si que hi ha gossos que a l'hivern a l'exterior amb baixes temperatures , senten el fred i tremolen , sobretot els gossets de races més petites . Això en la naturalesa no hauria de passar , perquè aquests animals ja tenen els seus mecanismes de defensa com els cabells o el greix . El que passa és que moltes persones han acostumat als seus animals a estar dins de casa amb la calefacció a una temperatura agradable i com és lògic el gos ho nota i si mai està a l'exterior , en sortir , passa fred i més si són animals de pèl curt . En aquests casos nosaltres recomanem que es tingui en compte la possibilitat de comprar un "abric" per a l'animal . Hi ha abrics de tela impermeable molt recomanats per als dies de pluja i per protegir-se de la humitat . Perquè sí que és cert que si el seu pèl es queda humit pot desencadenar una malaltia , a més de quedar brut i afavorir la mala olor . També és important que la tela d'aquesta roba , no li provoqui al·lèrgies ni reaccions a la nostra mascota , per què un material dolent , pot causar problemes a la pell i de vegades irreversibles .


Que opineu vosaltres sobre aquest tema ?



Image and video hosting by TinyPic

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por comentar :)